+36306529596

2002-ben egy kis győri adónál indult a rádiós pályafutáson, ahonnan gyors váltásokkal a Kék Duna Rádióhoz, majd a Danubiushoz kerültem.

Szerkesztettem, poénokat faragtam, hallgatók telefonhívásaira válaszoltam, majd rátértem arra, ami a szívemhez legközelebb állt, dalok átírása viccesen. Rengeteg rovatom volt a Danubiusnál, talán a legemlékezetesebb a „Városhimnuszok”. A Danubius megszűnte után a Class FM-hez kerültem, a Morning showban jelentkeztem minden pénteken Peti Hetes rovatommal, melyben a hét bulvárhíreiről daloltam humoros formában.

3 és fél év után képernyőre váltottam, a TV2 Frizbi műsorában szintén a celebek voltak a céltáblámon.
2014-től újra rádió, a legendás Rádiókabaré műsorának állandó szereplője lettem.
Színpadi pályafutásom 2006-ban kezdődött, Ihos József (Kató néni) adott lehetőséget, hogy mellette bemutatkozhassak zenés humoristaként. Évekig jártuk együtt az országot és a környékbeli országokat, nagy sikerrel.

2009-től egyre sűrűbben kezdtek el hívni önállóan is fellépni, és azóta rengeteg helyen jártam és egyre több meghívást kapok. A zenés humor mellett párhuzamosan elindult a humoros mulatós műsorom is, majd 2014 decemberében megjelent első nagylemezem, Nagy buli van minálunk címmel.

 

Ha egy minden korosztály számára szórakoztató, humoros, zenés műsort szeretne rendezvényére, vagy egy fergeteges mulatós show-t, vagy netán mindkettőt, ne habozzon, hívjon bátran!
A műsoron kívül szívesen főzök, vezetek műsort, sőt egyedi dalt írását is vállalom akár szülinapra, esküvőre, vagy bármilyen alkalomra!

Második nagylemezem Hun a Peti címmel jelent meg 2018-ban, ami 2019-ben Fonogram díjat kapott.
Az utóbbi években digitális kislemezeket, illetve videoklippeket adtam csak ki, ezért már nagyon itt volt az ideje, hogy CD-n is megkaphassák a rajongók ezeket a dalokat.

Így 2021-ben megjelent a harmadik nagylemezem Bulizzatok, magyarok! címmel, amire 13 népszerű sláger került fel.